Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Fordon Dragen av en Chevy Suburban

Den 2011 Chevrolet Suburban har många trim och alternativ paket. Medan betraktas och används främst av många som en sport utility vehicle (SUV), är den Suburban i verkligheten, en liten lastbil. Som sådan, den kommer i halv-tons och trekvarts ton versioner. Skillnaden mellan dem ligger i hur många pounds av last som de kan dra. Men deras främsta fordon har listor är väldigt mycket samma plattformar

halv-tons Suburban bogsera kan upp till £ 8100 Den tre-kvarts ton versionen kan dra upp till £ 9600 Båda erbjuder Sittplatser för upp till nio personer. Båda kan beställas i antingen två eller fyrhjulsdrift.
Halv-tons Trim paket

Chevrolet närvarande erbjuder halv-ton i tre trim paket. LS kan bära upp till nio vuxna i sin trasa stoppade sittmöbler. Föraren och passageraren kan finna tröst via sex-vägs makt justeringar. LT ger lädret utsedd sitta upp framför och i den andra raden. De LTZ sätena sju och sport 12-vägs elmanövrerade skålade säten. Alla halv-tons modeller levereras med standard 320 hästkrafter, Vortec, 5,3-liters V-8 med Flex-Fuel kapacitet.
Trekvarts-Ton Trim paket

trekvarts ton Suburbans komma i antingen LS eller LT trim. De sittplatser arrangemang är den samma som i de halv-tons versioner, liksom många av de ökända klockor och visselpipor. Kliva upp till en tre-kvarts ton innebär att få en 352 hästkrafter, Vortec, 6-liters V-8 motor med variabla ventiltider, en integrerad släp broms kontroll och en elektronisk stabilitetskontroll och antispinnsystem.

Gemensamma funktioner

Alla 2011 Suburbans kan fås med OnStar navigering och stöd funktion. De har även låsningsfria bromsar, främre, huvud och sida krockkuddar, barnsäkert lås, och sex-växlad automatisk växellåda som standardutrustning. Alla fyrhjulsdrivna modeller levereras med två-överföringshastighet fall.
Klockor och visselpipor

Andra funktioner som finns på alla Suburban modeller inkluderar, men är inte begränsade till, Bluetooth trådlös kapacitet, USB-portar för stöttning i mp3-spelare, bakre parkeringshjälp, tri-zonuppvärmning och luftkonditionering kontroller, fjärr fordon start och XM Satellite Radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119725.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.