Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

De typer av GMC Jeepar

General Motors har en mängd olika jeep-stil (crossover) SUV-modeller i sin flotta av prisbelönta fordon som är jämförbar med sin rival Chrysler jeep varumärke av jeepar och stadsjeepar. GM: s lineup fortsätter den amerikanska biltillverkaren tradition av bekväma och kraftfulla, men ändå jätte och bränsle-ineffektiv, fordon. Dessa modeller är konstruerade och byggda för att hålla en hel del passagerare och transportera en stor nyttolast. De är avsedda för tuffa utflykter och no-nonsense road bruk. De förblir valet av bastant konstruktion besättningar, berömda följen och stora familjer som behöver sin storlek och kapacitet för allt från pendling till arbetsplatsen för att rulla upp på klubben eller gå på en livsmedelsbutik springa. Den Acadia

Denna stora crossover har plats för upp till åtta passagerare i sin massiva kabinen, med tre rader av sittplatser. Ett stort lastutrymme (117 kubikfot) berömmer den rymliga och komfortabla interiören erbjuds av Acadia. Det rankas också överlägsen med sina säkerhetsnormer. För sin djuriska storlek, är Acadia överraskande bränslesnål, i genomsnitt 19 miles per gallon (mpg). Men dess storlek kompromisser manövrerbarhet och utåt synlighet.
Envoy

GMC: s lyxiga medelstora SUV sport en bekväm åktur och massor av funktioner (beroende på modell) inklusive OnStar , en DVD-underhållningssystem, taklucka, full effekt tillbehör och satellitradio bland andra bekvämligheter. Dess sexcylindriga motorn kan dra upp till 6000 pounds, men kommer bara ge dig ett genomsnitt på 12 mpg. Den sändebud har fått ett femstjärnigt säkerhetsnivå för sin front-och bak-passagerar-sidokrockskydd.
Den terräng

Som en kompakt crossover är terrängen väl lämpad för familjer som behöver extra utrymme, men inte nödvändigtvis vill navigera en liten buss på vägen. Dess hytt är utformad för komfort över användbarhet och eleganta interiören förstärks med brusreducering teknik, vilket gör Terrain en bekväm och tyst gång. Standarden fyrcylindrig motor kommer att få dig runt 23-26 mpg. Den terräng säkerhet Betyget är "bra" enligt Insurance Institute for Highway Safety tester.
Yukon

GMC Yukon är en traditionell stor SUV som kombinerar komfort och makt med prestanda och körbarhet. Yukon har plats för upp till nio vuxna bekvämt. Det är populärt för människor som behöver inte bara extra lagringsutrymme, men också förmågan att dra tunga laster. Dess 5,3-liters V8 kan bogsera 8,400 pounds. Räkna med att fylla upp ofta, eftersom denna SUV blir bara 15-17 mpg. Yukon är utrustad som standard med 17-tums hjul, takreling för ytterligare lagring, Bluetooth, OnStar, och en mängd andra funktioner. Yukon fick fem-stjärniga betyg i tester regeringen krasch. Det finns också en hybrid-och förlängd version av fordonet tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119654.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.