Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2008 Nissan Xterra Specifikationer

Den Xterra är som Pathfinder lillebror. Det är mindre, billigare, tillgängliga med bara en motor, och det bakre fjädring är inte lika robust. Det är dock mer bränsleeffektiva. Den 2008 Xterra finns med två växellådor och i fyra klippningar: X, S, Off-Road och SE. Med färre vanliga funktioner och alternativ än Pathfinder är Xterra betydde mer för off-road än vägen. Motor och växellåda

enda motor tillgänglig med 2008 Xterra är en 4.0-L V6, med 261 hästkrafter och 281 £-fötter vridmoment. Hålet är 95,5 mm med en slaglängd på 92 mm och motorns kompressionsförhållande är 9.7:1. Bränsleekonomi i staden är 16 miles per gallon och på motorvägen, är det 20. Den maximala nyttolasten är £ 1100, och den maximala släpvagnsvikt är 5.000 pounds. SE kommer bara med en femväxlad, automatisk överväxel växellåda, medan alla andra kommer som standard med en sexväxlad, manuell överväxel med den automatiska.
Fjädring och styrning

off-road-modellen är endast tillgänglig med deltid fyrhjulsdrift, medan alla andra är tillgängliga med bak tvåhjulsdrivna också. Växling från två till fyra-wheel drive sker med en knapptryckning. Samtliga modeller är utrustade med oberoende, nyckelben främre hjulupphängningen med krängningshämmare och spiralfjädrar. På baksidan finns upphängning med krängningshämmare och bladfjädrar. Det finns främre och bakre krängningshämmare samt fram och bak, gas-trycksatta stötar. Samtliga modeller levereras standard med rack-and-pinion styrning.
Interiör och Space

Xterra rymmer fem passagerare i två framsäten hink och en bakre fällbara 60/40-split bänken. Baksätet är högre än den främre, så att baksätespassagerarna att se över framsätespassagerare. På SE och off-road modeller, viker passagerarsätet också. Benutrymme i fronten är 42 inches och höjd är 39, medan i ryggen, det är 34 och 39 inches, respektive. Lastkapacitet med vikta baksätet är 66 kubikfot. Klädsel i alla modeller är trasa. Det finns inget läder alternativ. Standard funktioner inkluderar A /C, Rattkontrollerna med farthållningen och makt fram och bakruta. SE-modeller levereras med en premie AM /FM satellitradio med sex CD-växlare, medan andra är utrustade med en AM /FM-stereo med CD-spelare. Ett navigationssystem finns i alla modeller och i alla modeller men X, det finns en extra DVD underhållningssystem. Addera Safety

standard på alla modeller är framsidan och skivbromsar bak, låsningsfria bromsar samt fordons-och antispinnsystem som känner av bilens slip och bidrar till att öka greppet och kontrollen i ogynnsamma förhållanden. En bakre låsande differential finns tillgänglig på off-road-modellen, vilket förbättrar dragkraft. Varje modell är även utrustad med front, förare och passagerare krockkuddar och sido barer inverkan. Tillval på alla modeller är seat-monterade fram, passagerar-och förarsidan krockkuddar och overhead krockgardiner för fram och bak passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120112.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.