Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2007 Chevy Tahoe Problem

Den 2007 Chevy Tahoe ger plats för åtta till nio personer och tillval fyrhjulsdrift för att hjälpa till med svåra förhållanden eller off-road körning. Liksom alla fordon, är 2007 Tahoe inte immuna mot mekaniska problem. En återkallelse har utfärdats för 2007 Tahoes, och två andra kända problem har rapporterats. Elsystem

En felfunktion i 2007 Chevy Tahoe elsystem orsakade General Motors att återkalla dessa modeller som hade en uppvärmd vindruta system för spolarvätska. Kretskortet för spolarvätska värmaren kan kortslutas, vilket gör att systemet överhettas. Den överhettade systemet kan orsaka andra elektriska system i bilen för att misslyckas. I vissa fall, orsakade överhettning spolarvätska systemet fordonsbränder. Återkallelsen för Tahoes med uppvärmd spolarvätska systemet påbörjades i september 2008. En Chevy återförsäljare kan installera, kostnadsfritt, ett nytt ledningsnät med en in-line säkring för att förhindra kortslutning.
Transmission

Chevy Tahoes från 2007 har rapporterats ibland uppleva svåra problem med automatisk växellåda, enligt MSN Autos. De 4L60E/4L65E sändningar kan helt misslyckas och måste ersättas med en ny växellåda. De 4L60E/4L65E transmissioner används endast i 2007 Chevy Tahoe LS tvåhjulsdrift modeller, som kommer med 4,8-litersmotor istället för 5,3-litersmotorn standard i andra 2007 Chevy Tahoes.


parkering sensorer

Chevy Tahoes från 2007 med de frivilliga bakre parkeringshjälpen har ibland haft problem med sensorerna inte, enligt MSN Autos. Den bakre parkeringshjälp system underlättar för föraren i parkeringsmanövrer som kräver säkerhetskopiera fordonet. Sensorerna låta föraren vet om något föremål, t.ex. andra fordon, är nära Tahoe bakre stötfångaren. En eller alla av de bakre parkeringshjälp sensorer för parkeringshjälpen systemet kan uppleva en kortslutning, vilket får dem att bara ibland fungerar eller inte fungerar alls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118963.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.