Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Range Rover Specialverktyg

Det finns bara ett fåtal speciella verktyg som Land Rovers användning som skiljer sig från andra fordon. Land Rovers använder metriska verktyg på varje modell, så för grundläggande verktyg du behöver en metriska verktyg set. Land Rovers har en trimmad motor, och en av de bästa sätten att upprätthålla din Land Rover skulle vara att föra den till Land Rover-återförsäljare och har en certifierad mekaniker arbetar på Land Rover och fix vad kan vara fel med det. Specialiteten verktygen kommer att bli dyrt, men är nödvändigt om du arbetar på en Land Rover. Dessutom, som arbetar på din Land Rover själv upphäver alla garantier som den kan ha. Nästan varje bult, mutter, skruv och stift på en Land Rover har en färg på den för att låta tillverkaren veta om fordonet har manipulerats. Cylinderblock Leak Tester Ställ

läcktestare kit kan du hitta alla eventuella läckor som kan vara runt motorblocket och in i motorblocket. Du behöver detta verktyg för att hitta var på motorn du kan ha en läcka. När du har hittat läckan, kan du fixa då problemet.
Förgasare Adjuster

förgasaren justerare behövs för att göra alla justeringar på förgasaren och kommer att behöva vara ansluten till datorn i motorrummet. När justeraren har anslutits till datorn, kommer justeraren köra ett diagnostiskt test på förgasaren och tillåter dig att göra de nödvändiga tweaks till förgasaren.
Omitec Diagnostic Tool Review

omitec diagnosverktyg ansluts till datorerna på Land Rover och ger dig möjlighet att köra diagnostiska test för varje komponent på och i motorn, växellådan och andra komponenter runt motorn och transmissionen. När detta verktyg har kört diagnostiska testet, då kan du göra ändringar på motorn som passar dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119033.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.