Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2000 Blazer Alternativ

Chevy tappade en av trim för Blazer 2000, men de andra var i stort sett oförändrad jämfört med föregående år. Den enda tillgängliga motorn var en 4,3 liters V6 med 190 hästkrafter och 250 pund fötter vridmoment. Det kunde bogsera ca 5,600 pounds. Alla hade en oberoende front-och bak-fjädring med gas-trycksatta chocker och främre och bakre krängningshämmare. A /C, ett takräcke, mattor, låsningsfria bromsar, krockkuddar och sidostängerna inverkan var också standard. Trim alternativ

Tre trim alternativ är tillgängliga: LS, som har minst antal standardfunktioner, top-of-the-line Trailblazer, som levereras som standard med de flesta av de totala tillgängliga funktioner, och LS, som levereras som standard med många av Trailbazer funktioner, eller kan uppgradera till dem. LS trim finns med två eller fyra dörrar, som båda kan ha två-eller fyrhjulsdrift, medan LX och Trailblazers fanns endast tillgänglig med fyra dörrar och två-eller fyrhjulsdrift.

Två eller fyrhjuliga Option

Finns på alla modeller är bak, tvåhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Med LS trimma en tryckknapp, Insta-Trac, deltid, fyrhjulsdrift är tillgänglig, som du kan växla från två till fyra-wheel drive on-the-fly. Standard fyrhjulsdrift på LX och Trailblazer Trims, och som tillval på LS, är tryckknapp, Auto-Trac, heltid fyrhjulsdrift. När den är aktiverad, kommer sensorerna detekterar hjulspinn och automatiskt aktivera fyrhjulsdriften. När ingen slirning detekteras, kommer bilen fungera i tvåhjulsdrift läget.
Axle Ratio

Två olika bakaxelutväxlingar finns på 2000 Blazers. Alla LS-modeller levereras som standard med en 3.42:1 ratio och tvåhjuliga enheter har möjlighet för en 3.08:1, medan fyrhjulsdrift har möjlighet att en 3.73:1 ratio. Tvåhjulsdrift LX och Trailblazers komma med 3.08:1 ratio, med en valfri 3.42:1 ratio. Fyrhjulsdrift LX och Trailblazers komma med 3.42:1 ratio, med 3.08:1 och 3.73:1 som alternativ. Denna kvot anger hur många gånger drivaxeln kommer att vända för att snurra axeln en gång. En 3.08:1 ratio innebär axeln roterar en gång för varje tre rotationer av drivaxeln, vilket innebär mindre vridmoment, men bättre bränsleekonomi. Den 3.73:1 ratio är bättre för terrängkörning och bogsering.
Fjädring Alternativ

standard fjädring tuning är Z85, med styvare stötdämpare, för bättre off- road prestanda. Också tillgänglig är Comfort tuning, med en mjukare fjädring, mer inriktad för stadskörning. Den ZR2 paketet är tillgängligt på vissa modeller, vilket höjer fjädring, vidgar hjulbasen och tillägger Blisten chocker och tallrikar sladda. Finns på alla modeller är en differentialbroms, vilket ökar grepp i svåra förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120108.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.