Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Mazda 2003 Tribute Problem Transmission

En kompakt SUV, var Mazda Tribute först erbjöd under 2001, och fortsätter att erbjudas in i 2011, med få ändringar som erbjuds mellan modeller fram till 2008. Tidiga modeller är kända för dålig gas körsträcka, överdriven vrål under körning, och en mängd vanliga besvär, som omfattar sådana transmission bekymmer som: del påminner, vridmoment problem omvandlare, och andra frågor. Momentomvandlare Problem

en teknisk tjänst Bulletin har överlämnats till Mazda återförsäljare angående tendens momentomvandlare för att utveckla problem, och rekommenderar dem att spola överföringssystemet och reflash PCM. Detta problem orsakar en rysning av transmissionen och bilen, och kan orsaka underordnade problem med sändningen.
CD4E Problem Transmission

Mazda Tribute använder CD4E Transmission, som har staplat upp en stor reparation rekord, de växlingspunkter i vissa fall bestäms av den rapporterade fordonets hastighet, vilket kan orsaka felaktig växling, och är även känd för att blåsa ut pumpen packningen. Kylkapacitet har också varit ett problem, och många Mazda Tribute sändningar kan snabbt överhettas --- men många ägare har åtgärdat detta problem genom att installera extra kylare.
Påminner

Sedan april 2004 har en återkallelse lagts på en transmission del i uppskattningsvis 106.000 Hyllningar. Effektkontrollmodulen i dessa enheter är felaktigt kalibrerad, vilket kan resultera i att motorn stannar under retardation. Enligt Motor Trend noterade minns informationen bör ägarna till potentiellt berörda enheter kontakta Mazda på 1-800-222-5500.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119665.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.