Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur kommer jag åt Trailblazer Underseat Fuse Box ?

Chevy Trailblazer är en SUV som infördes 1999 som en uppgraderad version av Blazer . Ibland mindre problem kan uppstå med fordonet . När du felsöker problem med någon bil , är det en bra idé att kolla säkringarna först innan spendera onödig tid och energi på att räkna ut frågan . Byta en säkring är en snabb och billig fix . Den Chevy Trailblazer har tre säkringshållare . Två sitter under huven , och den tredje sitter under baksätet på förarsidan . Läs i bruksanvisningen för en beskrivning av vad varje säkring är för . Saker du behöver
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft baksätet så att du kan komma åt säkringsboxen lätt .
2

Dra upp och ut på den framåtvända panel under sätet säkringsdosan . Du kan behöva använda en platt skruvmejsel för att bända detta off . Var noga med att inte bryta de plastclips som håller fast panelen på .
3

Kläm klippen tillsammans på vardera sidan av den svarta panelen i säkringslådan . Detta kan vara svårt att göra med händerna . Använd handskar för att få ett bättre grepp om klippen , eller använda en tång för att klämma klippen tillsammans . Oavsett vad du väljer , hantera varsamt så att clipsen inte bryts under avlägsnandet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119043.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.