Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Specifikationerna för en Jeep Cherokee SRT8

Jeep Grand Cherokee SRT8 är Jeep s high-end, hög prestanda, fyra-wheel-drive sport utility vehicle. Den SRT står för "gata och racing teknik." The Grand Cherokee SRT8 debuterade 2005 och producerades under 2010. Car and Driver tidningen berömde SRT8 för sin lyhördhet, styrning och spänning. Motor och specifikation Performance

2010 Jeep Grand Cherokee SRT8 har en 6,1-liters, V8-motor som ger ut 420 hästkrafter. Det blir 13 miles per gallon i staden och motorvägen kör tillsammans. Den SRT8 har främre oberoende fjädring och bak levande axel fjädring med krängningshämmare. Den har främre och bakre bromsarna power skiva med fyra hjul låsningsfria bromsar, och det kan bogsera 3,500 pounds. Den SRT8 hade antispinn och elektronisk stabilitet funktionen.
Exteriör Specs

Exteriör kroppens funktioner i 2010 Jeep Grand Cherokee SRT8 inkluderar tak och kropp gjutning, ett galler den samma färg som bilen och en bakre spoiler. Den SRT8 kommer med run-flat däck och 20-tums aluminiumfälgar, och det har halogenstrålkastare och dimljus. Fordonet levereras med tonade solskydd glas, intermittent vindrutetorkare och en bakre vindrutetorkare. Sidospeglar drivs och upphettas och kan vikas.
Interiör Specs

2010 Grand Cherokee har läder-klippta säten med eldrivna framsäten med svankstödsinställning , och det ger också en läderklädd växelspak och parkeringsbroms handtag. Förvaring innefattar ett golv konsol, en låsning handskfacket, en lagring netto, slipsar last och en overhead-konsol. Innerbelysning ingår upplysta fåfänga speglar, lampor last, läslampor, handskfack ljus och ljus inträde. Instrumentation innefattar en varvräknare, en färddator, ett fordon informationscenter och ett däck-tryck monitor. Den SRT8 har makt fönster och makt dörrlås. Den har också fjärr keyless inresa, en universell garage-dörröppnare, ett larmsystem, luftkonditionering och en bakre defroster. Audio funktioner inkluderar en AM /FM-radio, CD-spelare och DVD-spelare med MP3-kapacitet, en pekskärm, en ljudingång och sex högtalare, tillsammans med satellitradio, en 30GB hårddisk som rymmer 6.700 låtar, och två eluttag . Säkerhetsutrustning ingår krockkuddar fram, sidokrockkuddar, barn-sits ankare, barnsäkra lås, säkerhetsbälten och ett datoriserat säkerhetssystem för att låsa upp dörrarna, stänga av bränslepumpen och slå på belysningen så snart krockkuddar driftsätta.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119534.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.