Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man Välj en SUV

Du ska inte ta dina potentiella SUV köp lätt. Att köpa en bil kostar mycket pengar, och du måste se till att du väljer en som bäst passar dina behov. En SUV är ofta perfekt om du har en familj eller om du vill ha ett fordon som kan frakta gods eller hantera ogynnsamma körförhållanden. Stadsjeepar är populära bland bilköpare, och tillverkar har kapitaliserat på detta genom att erbjuda flera olika SUV-modeller, så att du har en mängd olika fordon att välja mellan. Instruktioner
1

Bestäm om du vill ha en liten SUV eller en stor SUV. Om du har en väldigt stor familj med över fem personer, då du kommer att behöva en större SUV. Om din familj storlek är mindre än fem, då kan du nog nöja sig med en mindre SUV, vilket innebär att du inte kommer att spendera så mycket på det ursprungliga anskaffningsvärdet och fordonet kommer normalt få bättre gas körsträcka. Mindre stadsjeepar normalt kostar mindre att försäkra än större stadsjeepar liksom.
2

Titta på hybrid stadsjeepar. En hybrid SUV är bättre för miljön än en bensin-eller dieseldriven eldrivna SUV, och du kommer att spara på gas körsträcka också.
3

Besök safecar.gov att titta på regeringens krocktest betyg för SUV du funderar på att köpa. Din säkerhet på vägen är viktigt att tänka på oavsett vilken bil du köper, men det är särskilt viktigt när man väljer en SUV på grund av en SUV tendens att rulla. Regeringens krocktest betyg varierar från en stjärna till fem stjärnor, där fem är bäst. Varje SUV är graderad på framsidan, sidan och välta betyg krasch. Bestäm om du vill köpa nya eller begagnade
4

. Begagnade stadsjeepar är uppenbarligen kommer att kosta mindre, men fordonet kan behöva reservdelar och kommer med slitage att en ny SUV inte har. Nyare stadsjeepar har generellt bättre gas körsträcka också, men om pengar är på dig, då du kanske vill överväga att hoppa av ny teknik och funktioner och nöja sig med en äldre modell.
5

Tänk makten du behöver och vill ha. De flesta stadsjeepar kommer som standard med en sexcylindrig motor, som vanligtvis är perfekt för dag-till-dag körning. Om du behöver mer kraft för att dra båtar och husbilar, då du förmodligen kommer att vilja köpa en SUV med en V8-motor. V8-motorn ger bättre acceleration och högre effekt men minskar bilens gas körsträcka.
6

titta på om SUV är utrustad med fyrhjulsdrift, fyrhjulsdrift eller real-wheel drive. Real-hjulsdrivna stadsjeepar är en betydande nackdel när det kommer till deras fyrhjulsdrift och all-wheel-drive motsvarigheter. Real-hjulsdrift presterar inte bra i dåligt väder och är absolut inte bra för en off-road fordon. Fyrhjulsdrift kommer att prestera bättre i terräng än fyrhjulsdrift men annars kommer att utföra liknande fyrhjulsdrift i dåliga körförhållanden, till exempel snö och regn.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119865.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.