Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Så ändrar frambromsen rotorer på en 1999 Nissan Pathfinder

Byta broms rotorer på en 1999 Nissan Pathfinder är en enkel process. De broms rotorer är placerade bakom de två främre däcken som är anslutna till den nedre styrarmen. De broms rotorer är de tjocka metallskivor att bromsoket är ansluten till. Bromsoket inrymmer bromsbelägg och bromsbelägg pressa broms rotorer för att hjälpa till att stoppa Pathfinder medan du kör. Saker du behöver
Bil jack
Däck Tool Review spärrnyckel
ställa
ersätter frambroms rotorer
Visa fler instruktioner
1

Placera en domkraft under support punkt på höger sida av Pathfinder. Ta däck muttrarna från den främre högra däcket med ett däck verktyg. Lyft den främre högra sidan av Pathfinder med domkraft. Dra av den främre högra däcket.
2

Lossa låsmuttern som fäster bromsoket till toppen av bromsrotorn med en skiftnyckel. Dra bromsoket bort av rotorn och vila den på den nedre länkarm.
3

Ta bort alla muttrar i mitten av Pathfinder främre högra rotorn med spärrfunktion set. Skjut den främre högra rotorn off av de bärande bultarna. Skjut den nya främre rotor höger broms på bäraren bultarna. Byt ut låsmuttrarna på mitten av den nya främre högra bromsrotorn och dra åt dem med spärrfunktion set.
4

Byt bromsok till toppen av den nya främre högra bromsskivan och dra säkra muttern med skiftnyckel. Ersätt den främre högra däcket på den nedre länkarm. Byt däck muttrar på däcket. Sänk Pathfinder till marken och dra åt muttrarna däck med däcket verktyget. Upprepa stegen ovan för vänster front brake rotor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118932.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.