Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att byta däck på 2006 Trailblazer

Chevrolet Trailblazer introducerades 2005 och är fortfarande i produktion och med 2010. Den Trailblazer, som är en sport utility vehicle, kan ha alla bekvämligheter i en lyxig sedan, men det har en lastbil chassi och är mycket tyngre än en bil. Att veta var din reservdäck och däck-föränderliga verktyg finns och hur man använder dem på ett säkert och tryggt kan öka njutningen och tryggheten som din Trailblazer. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
Däck jack
Jack tillbehör
Reservdäck
Visa fler instruktioner
1

Park på plan mark, om möjligt, och ställ in nödbromsen. Placera stoppklossar under båda sidorna av däcket längst bort från den du förändras. Lokalisera dina däck byta verktyg, som kommer att monteras under baksätet i vanliga modeller eller i vänster bakre förvaringsfack för långa hjulbas modeller. Vrid ratten på domkraften moturs och ta bort domkraften och stöttning verktyg från hållaren.
2

Öppna den bakre luckan luckan. Sätt i kontakten förlängning från dina stöttning verktyg i hålet som ligger strax ovanför mitten av den bakre stötfångaren och som avslöjas efter öppna luckan luckan. Placera domkraften handtaget på slutet av förlängningen och vrid den moturs för att sänka reservdäck till marken. Luta centrumhållaren åt sidan och dra ut den ur hålet i mitten av reservhjulet. Skjut reservhjulet från under fordonet. Addera 3

Använd den avsmalnande änden av rörtång för att ta bort navkapsel, om din Trailblazer är så utrustad. Lossa, men ta inte bort, åt muttrarna med rörtång. Placera domkraften under den undre fjädring styrarm om att ändra ett framdäck eller under bakaxeln bostäder om att ändra en bakre däck.
4

Sätt förlängningen i uttaget. Placera domkraften handtaget på förlängningen och vrid det i medurs riktning tills hjulet befinner sig på marken. Slutför bort muttrarna med rörtång. Skjut däcket från hjulnavet och rulla ur vägen. Lyft reservhjulet på hjulnavet, och se till att rada upp hålen med hjulbultarna.
5

Gänga muttrarna, avsmalnande ände först, på hjulbultarna för hand för att undvika gränsöverskridande gängning. Dra åt hjulmuttrarna med rörtång. Vrid jack handtaget i moturs riktning för att sänka fordonet. Dra åt muttrarna igen i ett korsvis med rörtång när däcket är på marken.
6

Skjut däcket du har tagit bort från fordonet under fordonets bakre del med ventilskaftet uppåt. Luta sidled däck hållaren genom hålet i mitten av hjulet. Sätt förlängningen tillbaka i hålet ovanför den bakre stötfångaren. Placera domkraften handtaget på änden av förlängningen och vrid det i medurs riktning tills däcket är helt upplyft och stuvade tätt mot botten av fordonet. Ta förlängning och stäng luckan luckan.
7

Förvara jack och stöttning verktyg i sitt rätta område. Dra åt vredet på domkraften i medurs riktning för att säkra den. Ta bort stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118986.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.