Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur låsa en 2000 Jeep Cherokee Laredo Hatchback

När du lämnar 2000 Jeep Cherokee Laredo kombi, är det viktigt att låsa lastbilen för att skydda dig mot bilstöld eller vandalism. Den 2000 Cherokee Laredo är utrustad med makt lås. Du kan låsa alla dörrar på bilen med en knapptryckning. Du kan köpa ersättare nyckellösa fjärrkontroller från Jeep återförsäljare eller auto-delar återförsäljare. Saker du behöver
Keyless inresa fjärrkontrollen (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Cherokee Laredo. Placera växelspaken säkert i "Park" läge. Aktivera parkeringsbromsen. Stäng alla fönster Stäng av motorn och ta ur nyckeln ur tändningslåset.
2

Säkra din personliga egendom i Cherokee, eller ta bort objekt som du inte vill lämna i lastbilen.

3

lämna fordonet och stäng alla dörrar helt. Kontrollera den bakre luckan för att vara säker på att det är stängt liksom.
4

Tryck på "Lock"-knappen på keyless inresa fjärrkontrollen. Lyssna till låset på förardörren att engagera. Hit the "Lock"-knappen en andra gång för att låsa upp återstående dörrar. Om din keyless inresa fjärrkontrollen inte fungerar, öppna förardörren och tryck på "Lock"-omkopplaren på dörren. När spärren, tryck på knappen en gång till för att låsa upp återstående dörrar. Stäng förardörren helt.
5

Sätt in nyckeln i låset på bakluckan, om du föredrar att använda nyckeln för att låsa luckan. Vrid nyckeln medurs för att låsa luckan. Vrid nyckeln moturs för att låsa luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119027.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.