Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Cadillac SRX Specifikationer

The Cadillac SRX infördes 2004 som en mid-size lyx sport-utility vehicle. Sedan sin debut har SRX genomgått yttre och inre förändringar, men det har alltid betonat säkerhet. Bortsett från dess friska linjer och eleganta yttre, har 2011 SRX en lyxig interiör fullmatad med krockkuddar och andra säkerhetsfunktioner. Den 2011 SRX finns i sex modeller: Base, lyx, prestanda, Premium, Turbo Performance och Turbo Premium. Motor och bränsleekonomi

Två motorer finns tillgängliga för 2011 SRX: en 265 hästkrafter, 3,0-liters V6 och en 300 hästkrafter, 2,8-liters V6. Den 2,8-liters motor levereras med Turbo modellerna, medan 3,0-liters kommer med de fyra andra modeller. Bränsleekonomi varierar från 18 mpg city och 25 mpg highway på 3,0-liter makt till 15 mpg city och 22 mpg highway på 2,8-liter makt. Den 2011 SRX har en 21-liters bränsletank.
Transmission och Drive Type

Varje modell av 2011 SRX kommer med en sexväxlad automatlåda med överväxel. Overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar motorslitage. Med undantag för basen och Turbo modellerna, kommer 2011 SRX finns som framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Basmodellen är strikt framhjulsdriven, medan Turbo modellerna är strikt fyrhjulsdrift. Varje rum har fyra hjul skivbromsar, gas-trycksatta chocker och rack-and-pinion styrning.
Interiör och säkerhet

Varje modell stöder sittplatser för upp till fem personer med frontskopa och baksätet. Skinnsits och dörr trim kommer som standard med 2011 SRX. Varje modell levereras med dubbla zoner främre luftkonditionering, lås makt, elektriska fönsterhissar, Internet och bak uppvärmda torkare. Standard för varje modell är fyra hjul låsningsfria bromsar, förare och passagerare fram-och sidokrockkuddar, och första och andra raden krockgardiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119471.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.