Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Felsökning av en Range Rover Transmission

The Range Rover sport utility vehicle är en fyrhjulsdriven bil som produceras av Land Rover i Storbritannien, som ägs av Indien-baserade Tata Motors. Först tillverkas i 1970, är ​​Range Rover närvarande i sin tredje generation. Liksom många fordon, är Range Rover känt för att ha några transmission problem, såsom en fast växelspaken begränsad acceleration, eller motorns underlåtenhet att starta. Felsökning dessa problem kan hjälpa dig att spara pengar i det långa loppet innan problemen blir dyrare. Instruktioner
1

uppmärksam om din Range Rover sticker i parken eller första växeln. Detta är mest sannolikt på grund av regulatorns fastnar. Regulatorn är en anordning som känner av den utgående axelns hastighet och ger signaler till den hydrauliska styrventilen träffande transmissionen när man ska flytta sig. Om du ändrar transmissionsfilter och transmissionsolja, bör detta avhjälpa problemet.
2

tillkännagivande om ditt fordon upplever begränsad acceleration efter körning den på vägen. Detta är sannolikt på grund av slitna eller defekta tätningar överföring. Byte av tätningar med ett kit köpt från en bildelar återförsäljare bör åtgärda problemet. Om förseglingar bryts, kommer de inte hålla det tryck som krävs för att accelerera medan fordonet är i enheten.
3

Inspektera din bil om den inte startar. Detta är sannolikt ett problem med väljaromkopplaren fäst vid sidan av transmissionen. Väljaren berättar transmission vilken växel du har valt. När omkopplaren blir defekt, skickar den felaktiga signaler till transmissionen, vilket gör att bilen inte att starta. Byta den felaktiga delen mot en ny kommer troligtvis åtgärda problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120346.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.