Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man använder en BMW X3

BMW X3 är en kompakt SUV som säljs från och med 2003 till och med 2009 . Använda en BMW X3 följer samma metod och teknik som kör en vanlig personbil . Den X3 delar faktiskt en ram med BMW 3 -serien , deras basmodellen sedan, så det har en hjulbas och känsla som liknar en typisk road bil snarare än en off - road truck . Instruktioner
1

Slå på fordonet genom att sätta i nyckeln i rattstången och vrida den till den tredje positionen , eller genom att säkerställa att den trådlösa nyckeln ligger i nära anslutning till instrumentbrädan och trycka på " ON " -knappen för att starta X3 .
2

placera din högra fot på bromspedalen och placera din vänstra hand på ratten och din högra hand på automatlådans växelspaksknopp .
< br > Billiga 3

Tryck på knappen integrerad i handtaget på automatlåda ratten och skjut överföring stick in " D " för att engagera det drivande kugghjulet .
4

Ta bort foten från bromspedalen . Se till att nödbromsen spaken är nere och urkopplad innan vi går vidare till nästa steg .
5

Placera båda händerna på ratten , placera din vänstra hand vid klockan 10 positionen av styrningen hjul och din högra hand på klockan-2- läget . Tryck försiktigt ned gaspedalen samtidigt med din högra fot .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119574.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.