Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man kan förbättra Hummer gas körsträcka

Mest känd som den amerikanska militärens ersättning av den ärevördiga Jeep, började AM General producera en civil version av Hummer som H1 1992. När General Motors (GM) tog över märket 1998, lades det mindre versioner kallas H2 och H3, som bygger på en befintlig GM-plattform. Bränsleekonomi var inte en stark punkt. Lyckligtvis för Hummer ägare, däremot, kan en mängd enkla tweaks förbättra bränsleekonomin för dessa super lastbilar. Saker du behöver
Skruvmejslar
Hylsnyckelsats
ringtryckmätaren
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ringtrycket för att säkerställa du arbetar vid ungefär fyra-fem pounds under det maximala tryck som anges på däcksidan. Kontrollera däcktrycket regelbundet, minst en gång varannan vecka. För lågt lufttryck ökar mängden arbete Hummer: s stora motorer måste göra för att flytta fordonet framåt, och dessutom de ökar risken för en dödlig punktering. Var noga med att inte över-pumpa däcken, eftersom detta kan också orsaka en punktering.
2

Titta på luftfiltret och byt ut en smutsig eller igensatt enhet. Smutsig luft filter kväva motorn genom att begränsa luftflödet in i insugningsröret, slösa energi. För att maximera bränsleekonomin, installera en high-flow filter prestanda luft såsom K & N Filtercharger. Som en extra fördel, de flesta high-flow filter är tvättbara, vilket leder till mindre deponi.
3

Byt ut gamla tändstift vid serviceintervall som anges av tillverkaren. Slitna tändstift leder till ofullständiga bränsleförbrukning och misständningar, som båda hämmar bränsleekonomi. På din nästa tändstift byte, överväga att installera platina flera tändstift, som finns på alla Biltema. Dessa pluggar inte bara erbjuda en liten ökning av bränsleekonomi och hästkrafter, men de håller längre än nybörjar ersättning pluggar, vilket leder till ökade serviceintervall.
4

Ta bort all onödig vikt. Hummers är bland de tyngsta fordonen i sin klass till att börja med, så att de redan kräver mycket bränsle. Undvik dragande runt verktyg, cyklar, sportutrustning eller något annat du inte kommer att använda på en viss resa. Detta sparar nödvändigheten av brinnande bensin för att flytta onödig massa.
5

Byt olja regelbundet för att få den renaste motorn möjligt. Vid nästa förändring, använd en högeffektiv syntetisk olja som Mobil Ones 0-W linje. 0-W oljor pumpa snabbare vid högre temperaturer och samtidigt erbjuda samma skydd och 5-W och 10-W oljor. De utövar en liten positiv effekt på bränsleekonomi och dessutom håller längre än traditionella "dinosaurie" oljor.
6

Ändra hur du kör. Jackrabbit startar i stadstrafik skada bränsleekonomin för alla fordon och Hummer är inte annorlunda. Luftmotståndet ökar exponentiellt med fart, så undviker hastigheter över 60 km /h har också en positiv effekt på gas körsträcka. I staden, anser lasten du placerar på motorn när du ber den att accelerera Hummer s bulk till hela hastighetsgräns mellan stoppskyltar. Om du vet att du kommer att behöva sluta snart, oroa dig inte om att nå det 35 mph märke. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119272.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.