Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Windows kommer inte att gå ner på min 1998 Ford Explorer XLT

Fords 1998 Explorer XLT ingår fönsterhissar. Vippströmställare pressas att öppna och stänga fönstren. Det finns även en "Auto"-funktion som när deprimerad snabbt öppnar fönstret helt på en gång. Ett fönster låsfunktion endast tillåter föraren att öppna och stänga fönstren. Systemet skyddas av en säkring i gruppcentralen. Problem med windows inte går ner kan relateras till "Auto"-funktion, inte trycka på knappen för länge nog, engagerande fönstret lås och säkringar. Dessa frågor kan korrigeras genom att följa några steg. Saker du behöver
10-amp säkring
Visa fler instruktioner
1

Tryck "Auto" en gång, hårt och snabbt, och släpp den för att göra fönstret automatiskt helt öppen i ett svep. Om du trycker på den slappt, kommer det inte att fungera. Tryck inte igen innan fönstret är helt stängt, eftersom skjuta den igen stoppar automatisk rörelse, och fönstret stannar kvar där den var när du tryckte på knappen en andra gång. Du måste trycka på "Auto" igen för att fortsätta sänka fönstret.
2

Håll upp eller ner vippströmbrytare intryckt så länge som det tar att sänka fönster om fönstren don ' t rulla ner helt.
3

Tryck på den vänstra sidan av fönstret låset för att återställa fönstret drift för alla passagerare om en passagerare är oförmögen att göra ett fönster går ner.

4

Öppna säkringsdosan och kontrollera 1998 Ford Explorer XLT säkring makt fönster om fönstren ändå inte kommer att göra ner. Kraften fönstrets 10-amp säkring är på plats 26 i gruppcentralen bredvid ratten. Ta det med den medföljande avdragare verktyg och ersätta den med en säkring med samma färg och ampere om tråden är bruten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120156.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.