Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Chevy Traverse Specifikationer

Chevrolet Traverse är en crossover-stil full-size SUV med en 3,6-liters sexcylindrig motor. Tillverkaren hävdar att Traverse bränsleekonomi, vid 24 miles per gallon, är större än alla andra åtta passagerare SUV. Den Traverse finns i både framhjulsdrift och fyrhjulsdrift versioner drive, och modeller med antingen sju eller åtta passagerare finns tillgängliga. Motor och växellåda

Alla 2011 års modell versioner av Traverse är utrustade med en 3,6-liters V-6 motor. Dess borrningen är 94 millimeter, är dess slaglängd 85.6 millimeter och dess kompressionsförhållande är 11.3:1. Den har direkt bränsleinsprutning för att öka bränsleeffektiviteten. Motorn ger 281 hästkrafter vid 6.300 rpm och 266 foot-pounds av vridmoment vid 3.400 rpm.

Alla Traverse modeller använder en sexväxlad automatlåda.
Fjädring och bromsar

Traverse har främre oberoende fjäderben fjädring med en direkt-verkande krängningshämmare och bak oberoende länkad H-arm upphängning. Alla fyra hjulen är utrustade med skivbromsar, och fordonet använder en fyrhjulig låsningsfria bromssystem, elektronisk stabilitetskontroll och antispinn.
Mått
< p> Den Traverse har en hjulbas på 118,9 inches, en total längd av 205 inches, en total höjd på 70,4 inches och en total bredd på 78,4 inches. Fordonets tjänstevikt varierar från 4,790 pounds till 5,066 pounds beroende på modell.
Funktioner

Traverse har standard funktioner som inkluderar sex krockkuddar, däcktryck övervakningssystem, OnStar säkerhet och navigationssystem och satellitradio. Valfria funktioner inkluderar Bluetooth-stöd, en taklucka, en premie ljudsystem, en bakre parkeringshjälp systemet och DVD underhållningssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119455.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.