Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Honda Element Dragkapacitet

Honda introducerade Element kompakt stadsjeep under 2003 års modell . Detta fordon är en kompakt , men ändå praktisk SUV för dem som söker lasten rummet , dragande förmåga och praktiska en större SUV i en mindre , bil - sized paket . General Layout

Element marknadsförs som en lätt lastbil , men bygger på en bil - baserad chassi . Motorn i denna bil är placerad i fronten , och Honda erbjuder bilen med framhjulsdrift och tillval fyrhjulsdrift .
Uteffekt

2003 till 2006 års modell av Element drevs av en 2,4 - liters , rak fyrcylindrig motor som ger 160 hk vid 5.500 rpm och 161 foot- pounds av vridmoment vid 4.500 rpm . 2007 års modell fick en ökning på sex hästkrafter för denna motor , med vridmoment förblir detsamma . Det maximala vridmomentet i denna reviderade modell var tillgänglig vid en lägre 4.000 rpm , vilket ger bilen mer dragkraft för dragande .
Dragkapacitet

Honda Element maximala dragkapacitet är £ 1500 oavsett motor . Välja en manuell eller automatisk motor också har ingen effekt på den maximala släpvagnsvikt av detta fordon. Du måste installera en särskild mottagare - skumt i den bakre delen av detta fordon , eftersom stötfångaren är inte kompatibel med en kulkoppling .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119675.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.