Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Nissan Pathfinder specifikation

Nissan Pathfinder, som av 2010, finns i fem modeller --- SFE +, S, SE, LE och LE-V8. Specifikationerna och valfria funktioner skiljer sig från en modell till nästa, med SE, LE och LE-V8 på den högre änden. Nissan Pathfinder har tredje sätesraden, massor av förvaring och ergonomiska säten. Den 2010 Pathfinder vann autopacific Best in Class, Vehicle Satisfaction Award för premien, mid-size sport utility vehicle. Mekanisk

Samtliga modeller, förutom LE-V8, har 4,0 L, V6-motorer. V8-motorn är en 5,6 L motor. Pathfinder modellerna har alla en 5-växlad automatlåda med överväxel och blyfri bensin i 21,1-gallon tankar. LE V-8-modellen är all-mode fyrhjulsdrift med S, SE och LE, deltid 4WD. Den SFE + modellen är bakhjulsdriven, och alla modeller inkluderar antispinn. Styrningen på Nissan Pathfinder har stabilitetskontroll med fyra hjul skivbromsar på 16 - till 18-tums fälgar. Fälgar är tillverkade av antingen silverlegering eller bearbetade legeringen och reservdäcket är i full storlek. Alla modeller inkluderar både bakre och främre krängningshämmare. Addera Interiör

Nissan Pathfinder plats för upp till sju personer med främre skålade säten och bänkar i ryggen. Den tredje sätesraden kan fällas ned 50-50 och de mittersta sätena delas 40-20-40. De två övre modellerna har uppvärmda framsäten och läderklädsel. Lägre end säten är gjorda av tyg. Instrumentpanelen skären börjar på de lägre modellerna med en metall-look och framsteg för att inkludera simulerat trä och läder.
Rummet

Alla Pathfinder modellerna har lämplig förvaring med overhead konsoler och dold förvaring i lastutrymmet och baksätet. De tre mer avancerade modeller inkluderar takräcken. Samtliga modeller har dag-till-night backspeglar, värme ventiler fram och bak som inkluderar luftfilter, främre och bakre mugghållare och en radio. En taklucka finns på de två toppmodellerna. Förutom radion, de tre toppmodellerna har en MP3-spelare. LE och LE-V8 kommit lager med Bluetooth och satellitradio, och LE-V8 kommer med ett navigationssystem installerat. En DVD-spelare är tillval på alla modeller.
Säkerhet

Säkerhetsfunktioner på Nissan Pathfinder inkluderar spärr säkerhetsdörrhängare, låsningsfria bromsar, sido och krockgardiner, sidokollision barer, ett överfallslarm och ett säkerhetssystem. Pathfinder har även en beläggning sensor för att tala om för föraren vilken bilbälte används och en avstängningsfunktion för antändning i nödfall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119239.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.