Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Problem med en Buick Rainier

Buick Rainier sport-utility fordon har varit föremål för flera säkerhets påminner under årsmodellerna 2004 och 2005. Om du äger en Rainier från någon årsmodell, kan du ta bilen till en Buick återförsäljare för att kontrollera om återtagande har utförts ännu eller inte. Bromsljus

bromsljusen på cirka 2004 Rainiers har återkallats. Glödlampan i bromsljuset kan lossna när bilen vibrerar när drivs, vilket gör att bromsljuset att stoppa upplysande. Utan bromsljus fungerar, kan andra förare på vägen inser inte Rainier stoppar och kommer inte att sluta också, vilket orsakar en kollision.
Blinkers

De 2004 Rainiers har upplevt problem med blinkers samt, vilket har föranlett en separat återkallelse. När föraren går att signalera en sväng, kan alla fyra blinkers på bilen blinka istället för att endast de som på vänster eller höger sida av fordonet. Andra drivrutiner kan missförstå att bilens varningsblinkers är på och inte inser föraren signalerar att vända, vilket orsakar en kollision. Återförsäljarna kommer att ersätta blottare modulen i berörda fordon för att förhindra detta problem.
Vindruta

2005 Rainier vindruta har föranlett en säkerhets återkallelse. Dessa vindrutor inte uppfyller den federala standarden regeringen säkerhet för hur vindrutor skall monteras, eftersom uretan inte kan fastna på kroppen av fordonet i vissa fläckar. I en olycka, kan vindrutan komma möjligen löst, kommer in i fordonet och såra sina passagerare. Som en resolution, kommer återförsäljarna ersätta felande vindrutor, säkerställa de nya ordentligt bunden med bilens kropp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119167.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.