Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Den 2001 Ford Explorer Sport Options

Den 2001 Ford Explorer Sport-modellen är en tvådörrars version av Fords Explorer SUV. Dess namn är ibland förväxlas med Ford Explorer Sportrac, vilket är en lastbil version av Explorer. Flera alternativ paket erbjöds med 2001 Ford Explorer Sport, och det fanns även flera fristående alternativ. Convenience Group Option

Ford Explorer Sport s Convenience Group alternativet kommer med ett antal funktioner som underlättar din väg, som namnet antyder. Funktionerna inkluderar en läderklädd justerbar ratt, farthållare, keyless inresa, utanför-spegel lampor pöl, en glidande insynsskyddet, automatisk låsning dörrar och ett automatiskt inträde pad på förarsidans dörr.

Comfort Group Alternativ

Comfort Group Alternativet levereras med funktioner som en overhead-konsol och en åtta-vägs justerbart förarsäte. Det kommer också med en kompass, extern display och en bak-audio ledningscentral. Comfort Koncernen erbjuder även separata reglage för bakre luftkonditionering.
Premium Sport Group Option

Premium Sport Group kommer med dimljus och främre dragkrokar för nödsituationer. Det kommer också med skenor Fotsteg, som liknar fotsteg.
Läder Comfort Group Option

Läder Comfort Group erbjuder samma funktioner som Comfort Group, inklusive overhead-konsolen och makt-justerbart säte. Dock ingår Läder Comfort Group också läderklädsel för fram-och baksäte, istället för den vanliga trasa.
Andra alternativ finns

Stand-alone alternativ för 2001 Ford Explorer Sport finns individuellt, snarare än i paketerade grupper. Dessa alternativ inkluderar ett tak power moon, sido krockkuddar i framsätena för säkerhet, en automatisk växellåda och en sex-skivors CD-växlare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119515.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.