Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar en Ford Escape Key

Du kan programmera en ny nyckel till Ford Escape utan att besöka en Ford återförsäljare eller en låssmed. Men du behöver två programmerade knapparna för att göra det. Därför är det hemma-förfarande för nycklar programmet Escape endast användbart om du programmerar en extra nyckel. Besök en auktoriserad Ford-återförsäljare om du har mindre än två programmerade nycklar; serviceavdelningen kan ansluta fordonet till Ford programvara verktyg för att programmera knappen. Saker du behöver
Blank Escape
Visa fler instruktioner
1

Hitta båda dina programmerade nycklar. Sitta inne i Ford Escape. Infoga något av de programmerade nycklar i tändningslåset facket. Undersök tändning facket.
2

Lär nyckelpositioner. Skåran att nyckeln ligger i när du först in den är läge ett. Vrid nyckeln framåt gång. Det är läge två. Vänd den framåt igen, det är läge tre. Position fyra vevar motorn. Det är inte nödvändigt att bekanta sig med det att programmera en nyckel.
3

Vrid tillbaka nyckeln till läge ett. Därefter vrid den till läge tre. Lämna den i position tre i mellan tre och 10 sekunder. Vänd tillbaka till en, och sedan ta bort det.
4

Sätt din andra programmerad knapp inom 10 sekunder för att ta bort den sista knappen. Vänd den från position ett till läge tre. Lämna den i position tre i mellan tre och 10 sekunder. Ta bort det.
5

Sätt nyckeln du programmerar. Vrid den till läge tre. Lämna den i position tre i minst sex sekunder, och sedan ta bort det. Nyckeln bör nu arbeta. Försök att starta motorn med den nya nyckeln. Om det inte fungerar, var programmeringen görs på fel sätt. Försök igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119104.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.