Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Felsökning av en Jeep Grand Cherokee Radio CD-spelare

Jeep Grand Cherokee modeller har radio och CD (compact disc) spelare av olika specifikationer. Det enklaste är att Media Center 130, en AM /FM stereo radio med CD-spelare och MP3-uttag. Mer avancerade system har iPhone anslutningar, DVD (Digital Video Disc) HD (High Definition) radio, navigation och satellitradio kapacitet. Felsökning av Jeep Grand Cherokee Radio CD-spelare kan åstadkommas genom att följa några grundläggande steg. Saker du behöver
Pincett
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till "ACC" position om Jeep Grand Cherokee Radio CD-spelare inte kommer att vända vidare. "ACC" är en förkortning för tillbehör och låter radion för att driva upp.
2

Infoga en 4-3/4-inch standard skivan i facket om du stöter på problem att spela eller mata skivor. CD-spelaren spelar endast normalstora skivor - det kommer inte att spela egna former eller storlekar. Spelaren är också en enda skiva spelare bara.
3

försiktigt bort fastnat papper med pincett om etiketter riva och fastna i mekanismen. Undvik att använda pappersetiketter på hemgjorda skivor i framtiden.
4

Play-kompatibla skivor. Den spelaren kan spela upp CD-skivor, inspelningsbara CD (CD-R), skrivbar cd-skivor (CD-RW), cd-skivor med MP3-spår och multisession cd-skivor med CD-och MP3-spår. Filsystem är begränsad till 8 mappnivåer och högst 255 filer. Ett stort antal filer och mappar kan leda till att spelaren för att visa tal i stället för filnamn.
5

Vrid elektronisk volymkontroll om volymen är för låg eller för hög. Kontrollen är till skillnad från äldre bilradiokontrollerna i att det vänder 360 grader i valfri riktning utan att stanna. Denna funktion är normalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119589.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.