Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur använder jag luftkonditioneringen i en '99 Infiniti QX4?

1999 års Infiniti QX4 är en medelstora sport utility vehicle (SUV) med en 168 hästkrafter V6-motor. Interiör bekvämligheter inkluderar trä instrumentbrädan och dörrpanelerna, och all-lädersäten. Den QX4 har en allt-mode fyra-wheel-drive system för att genomföra det genom svår terräng. Den all-mode systemet låter föraren välja två-wheel-drive, fyra-wheel-drive eller placera den i ett automatiskt läge för fordonet att automatiskt välja den bästa av de två drivlinor för vägförhållanden. De invändiga sittplatser fem personer och inkluderar en luftkonditionering (A /C) med automatisk minne att behålla inställningarna. A /C-kontroller justerar manuellt för fart, riktning och temperatur, och de uppdaterar i minnet för att lagra dem tills nästa gång bilen startas. Instruktioner
1

Vrid QX4 s tändningslåset till läge "på", men starta inte bilen.
2

Öppna QX4 främre luftintag genom att skjuta knappen på botten av var och en till höger. Skjut vent s riktade inställningsratt i mitten av varje sida vent vänster till höger för att styra luftflödet. De mittersta mun justera på samma sätt men kommer också att svänga uppåt och nedåt för att rikta luft till den bakre delen av fordonet.
3

Tryck på "Auto"-knappen på QX4 s instrumentbräda instrumentpanel att starta luftkonditioneringen. Displayen kommer att lysa med ordet "Auto", en bild av luftventil användning, och en digital avläsning av luftkonditioneringen utgång temperatur.
4

Tryck återcirkulera knappen på instrumentpanelen för att kyla luften i bilen snabbt. Denna funktion drar kylluft in luftkonditioneringssystemet för att kyla den igen sedan blåser in den i bilen. Tryck recirkulera knappen igen för att dra in luft utifrån för luftkonditionering svalna innan spridning den i bilen.
5

Tryck "upp" pilen under "Temp" för att höja temperaturen till en varmare nivå. Tryck på "ner" pilen under "Temp" för att sänka temperaturen till en svalare nivå.
6

Tryck fläktstyrning "upp" eller "ner" pilarna för att ändra fläkthastighet och intensiteten av luftkonditioneringen i bilen. Tryck på "upp" pilen för en starkare ström av kall luft eller "ner" pilen för att sänka fläkthastigheten av kall luft.
7

Tryck "Mode" för att ändra luftflödet i bilen. En bild visas i teckenfönstret för varje läge för styrning av luftflöde. Du kan öppna de främre och sida ventiler, framifrån och från sidan plus fot ventiler, foten ventiler enbart, eller eluppvärmningen och fot ventiler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119095.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.