Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur ställa in klockan i en 2002 Jeep

Din 2002 Jeep Wrangler har en klocka inbyggd i fabriken stereon. Återställa tiden på klockan krävs om du kopplar bort batteriet eller ändra tidszoner. Sommartid kommer också att kräva dig att ändra tiden på din klocka två gånger om året. Du kan ställa in klockan i din jeep med en kulspetspenna på bara några minuter. Saker du behöver
Kulspetspenna
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet för din Jeep Wrangler. Slå på tändningen men starta inte Jeep.
2 p Det finns många kontroller på framsidan av radion. Leta efter de två små hålen märkta "H" och "M" Tryck på strömbrytaren på framsidan av radion för att slå på den.
3

in spetsen på en kulspetspenna i hålet märkt med ett "H" för timme inställning. Det finns en liten knapp inuti hålet. Tryck pennan in och låt ut upprepade gånger medan du tittar på timme på klockan förväg. Stanna när du kommer till rätt timme.
4

in spetsen på din kulspetspenna i hålet märkt med ett "M" för min inställning. Tryck in och släpp tills protokollet är korrekt inställda.
5

Ta pennan när tiden är rätt inställd. Klockan kommer automatiskt att börja räkna framåt från den tid du set.Turn av radion makt och tändningslåset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119002.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.