Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur ställer jag in en Hands-Free Phone System i en 2005 BMW X3?

BMW X3 är en kompakt SUV från den tyska biltillverkaren. Från och med 2005, var bilen tillgänglig med en valfri Bluetooth hands-free telefon system som en del av Premium-paketet eller som en fristående lägga på. När du är ansluten till en kompatibel Bluetooth-telefon, låter systemet dig tillgång till din telefonbok och skicka och ta emot samtal med din bilstereo via ratten monterade knappar eller iDrive kontrollen. Instruktioner
1

Välj "Bluetooth" alternativ från menyn "Inställningar" i iDrive-displayen.
2

Markera kryssrutan för att aktivera "Bluetooth-kommunikation."

3

Välj "Phone", "Koppla ihop ny telefon" och "starta parningen" för att påbörja ihopkopplingen.
4

Gå till menyn Bluetooth på din mobiltelefon och söka efter tillgängliga enheter. Denna process kommer att variera beroende på märke och modell av telefonen. Se telefonens bruksanvisning för specifika instruktioner för din enhet.
5

Välj din BMW som den Bluetooth-enhet du vill para ihop med. Enheten kommer att listas som "BMW" följt av de fem sista siffrorna i ditt VIN-nummer.
6

Ange alla lösenord du vill från 1 till 16 siffror på telefonen.
7

Bekräfta lösenord på din BMW. För vissa mobiltelefoner kan du behöva ange lösenord på din BMW först, sedan skriva in dem i telefonen. Din telefonbok kommer sedan laddas upp till din BMW: s iDrive och du kommer att kunna använda det händer fria i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119094.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.