Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1995 Chevrolet Suburban specifikation

Chevrolet Suburban introducerades på 1930-talet. Den Suburban var en av de första sport utility vehicles (SUV) och var attraktiv för bilister på grund av dess praktiska, lastutrymme, och passagerarutrymmet. Kroppen stil Suburban har uppdaterats flera gånger under åren, medan prestanda uppgraderingar har också lagts till. De 1995 Suburban har en kaross som producerades från åren 1992 till 1999. Motor

1995 Chevrolet Suburban har en åtta-cylindrig motor, även känd som en V-8, som produceras av General Motors. Förskjutningen av motorn är 5,7 liter eller 347 kubik inches. Denna motor ger maximalt 200 hästkrafter.
Transmission

Suburban levereras som standard med en fyra-växlad automatlåda med överväxel för cruising på motorvägshastigheter. Fordonet finns tillgängligt med antingen två-hjulsdrift driver bakhjulen, eller fyrhjulsdrift med en manuell överföring fallet.
Ström

maximala uteffekt Suburban uppnås vid 4.000 rpm. Fordonet kan generera maximalt 310 foot-pounds av vridmoment, vilket inträffar vid 2.400 rpm. Addera Interiör

Interiören i Suburban omfattar tre rader sittmöbler, med en maximal kapacitet på åtta personer. Det finns utrymme i passagerardörren området är 39,9 inches, medan utrymme för baksätespassagerarna är 38.9 inches. Den Suburban har en maximal lastkapacitet på 150 cubic inches.
Fuel

1995 Chevrolet Suburban använder vanlig blyfri bensin, och har en kapacitet bränsletank 42 liter. I tvåhjulsdrift läge, uppnår fordonet 13 miles per gallon (mpg) under stadskörning och 17 mpg på landsväg. Med fyrhjulsdrift, uppnår Suburban 12 och 15 mpg under staden och landsvägskörning, respektive.
Säkerhet

Säkerhetsbälten för alla åtta passagerare positioner är standard på Suburban. Front passagerare har ytterligare kraschen skydd som krockkuddar. En fyrhjulig låsningsfria paus (ABS) är också standard.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119930.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.