Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Om Jeep Commanders

Under 2005 presenterade Jeep, en uppdelning av Chrysler, sin senaste fordon på New York Auto Show. Det namngavs Jeep Commander, görs tillgängliga för 2006 års modell. Den var placerad som den större syskon av Grand Cherokee. I själva verket, som av 2010, är ​​Commander största SUV som någonsin producerats av Jeep. Huvudfunktioner

Jeep Commander - finns i två hjul och fyrhjulsdrift drivlinor - var en sju-sitsig, med andra-och tredje-raden säten monterade högre än föraren och kära passagerare . Fordonet började med ett val mellan basen och lyx-orienterade Limited trim. Det passande namnet Sport och top-of-the-line Overland debuterade för 2007, bara för att det senare ska fasas ut till 2009. Beroende på trim nivå, fick Commander en 3,7-liters PowerTech V6, en 4,7-liters PowerTech V8, som avvecklades under 2009, eller en 5,7-liters Hemi V8-motor. Vanliga bekvämligheter ingår luftkonditionering, lås makt och fönster, AM/FM/CD/MP3 spelare, driver många inställningsmöjligheter elmanövrerad stol och andra raden fällbart säte.
Reception
< p> The Jeep Commander beröm av konsumenter och kritiker för sin imponerande storlek och kraftfullt utbud av motorer. Dessutom, dess robusta bygga - nödvändigt för rigorös terrängkörning - noterades också. De invändiga material, dock inte fått samma lovord på grund av deras billiga utseende. Låga poäng gick också till sin genomsnittliga lastkapacitet, otäckt bränsleekonomi och fjädring för mjuk för landsvägskörning.
Sales

Jeep Commander fick en lovande start, sälja mer än 88.000 fordon under 2006. Vid nästa år, dock hade den siffran sjunkit till cirka 63.000. År 2009 registrerades den värsta försäljningsperiod för Commander, då hade försäljningen rasat till bara lite över 12.000 fordon
Utsättning

Främst på grund av dålig försäljning. , Chrysler beslutat att dra ur kontakten på Jeep Commander 2010. Avvecklingen av fordonet var en del av det femåriga omstruktureringsplan som utarbetats av det globala partnerskapet för Chrysler och italienska biltillverkaren Fiat 2009. 2011 års modell är markerad som Jeep Commander sista.
Pris

Beroende på årsmodell och trim nivå, är den ursprungliga tillverkaren rekommenderat prisintervallet för Jeep Commander hela dess produktion kör var $ 31.575 till $ 42.830. Som av 2010, uppskattar Kelley Blue Book utbudet priset på begagnade Befälhavare på runt $ 15.000 till $ 34.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118973.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.