Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man tar bort framskärmen på en 2001 Jeep Grand Cherokee

Den 2001 Jeep Grand Cherokee är en fullstor SUV och vissa modeller har 4x4 kapacitet. Höger och vänster framskärmar är fästa vid den främre stötfångaren och metallramen mellan de främre dörrarna och den främre stötfångaren. Bultar och plast låssprintarna håller framskärmarna på plats på denna modell. Det kommer att vara en metall dragstång ansluten till radiatorn ramen och botten av de högra och vänstra ramkanterna. Saker du behöver
Däck järn
Jack
2 pallbockar
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på både fram däcken med ett däck järn. Höj Jeep Cherokee med domkraften och vila jeep på två pallbockar. Helt bort båda framdäcken och ställ dem åt sidan.
2

Demontera fästbultarna inne båda främre hjulhusen med en spärrfunktion set och ta bort plasten hjulhuset täcker. Avlägsna de kvarhållande bultarna från varje hållarstång vid den punkt där stången ansluter till framskärmen hjälp av harskramla set. Addera 3

Avlägsna de kvarhållande bultar som håller fast den främre stänkskärmar till metallen ram på sidorna med ratchet set. Ta bort fästbultarna som håller fast framskärmarna till den främre stötfångaren med Ratchet set och öppna huven.
4

Ta bort fästbultarna som är längs kanterna på höger och vänster sida av den övre motorrummet med hjälp av harskramla set. Dra fendrar bort från ramen från botten och på de punkter där plasten lastappen håller fast dem på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119019.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.