Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur Engage 4X4 på min Tahoe

Shifting din Tahoe i fyrhjulsdrift kan ge dig större kontroll och bättre hantering i dåligt väder , på löst underlag eller i branta lutningar . Den fyrhjulsdrift -system som används i Chevy Tahoe är elektriskt skiftat och , beroende på önskad intervall , kanske inte ens kräva att du slutar din lastbil helt . Även om fyrhjulsdrift systemet gör förbättra hanteringen av lastbilen , var försiktig när du kör på någon yta som kräver extra dragkraft . Fyrhjulsdrift är inte en garanti för säker körning . Instruktioner
1

Lokalisera växelspaksknopp på vänster sida om mitten instrumentbrädan avsnittet . Vredet har inställningar för 2wd , AUTO , 4hi , 4lo och N , och gör det möjligt för föraren att växla överföringen fallet från ett område till ett annat med liten eller ingen ansträngning .
2

Ta tag i ratten och vrid det från 2WD till AUTO flytta då det en möjlighet att 4hi . Den 4wd indikatorn blinkar på och av medan överföringen fallet förskjuts . Ljuset brinner stadigt när ärendet är i växel . Du kan skifta från 2WD till AUTO och 4hi oavsett hastighet utan att stanna .
3

Shift till 4lo om du behöver mer vridmoment eller effekt samt dragning genom att föra trucken till ett fullständigt stopp . Låt bilen gå framåt vid ca 1 till 2 mph sedan ta tag i ratten och vrid den till 4lo positionen . Den 4wd blinkar medan fallet skiftar då slå fast . Fortsätta att resa framåt , men hålla din hastighet under 45 km /h medan 4lo .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119072.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.