Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du anpassar en 2003 Jeep Wrangler

Jeep Wrangler är en av de mest ikoniska fordon som någonsin producerats. Fordonet lämpar sig för anpassning med sina löstagbara dörrar och topp och en uppsjö av fabriken interiör och exteriör alternativ. Många Jeep förare försöka hitta sätt att göra sin Wrangler sticker ut från de många andra på vägen. Detta är en ganska enkel uppgift, eftersom det finns många eftermarknaden tillbehör som finns på grund av det stora antalet fordon på och utanför vägarna. Den 2003 Jeep Wrangler är baserad kring TJ chassit som tillverkades 1997-2006, gör den till en av de mest populära och vanligaste modellerna tillverkas av Jeep. Instruktioner
1

Lägg klädslar till dina framsäten för estetiska och skyddande skäl. En uppsättning klädslar gör att du ett sätt att uttrycka din stil och kan också skydda era platser från blekning i solen vid körning med din topp off. Dessa är ett måste-ha objekt om du gör terrängförhållanden med toppen av och vill hålla leran från färgning era platser.
2

Överväg att ersätta dessa fabrikens stål-balk stötfångare med en uppsättning rörformade stötfångare för ett mer robust utseende, eller du kan även gå för Chrome rörformade stötfångare. Medan shopping för din nya eleganta stötfångare du kanske vill titta på en som är kompatibel med en vinsch.
3

Kom ihåg att en av de vanligaste och lätt märkte modifieringar för varje fordon är fälg och däck kombination. Ökad däckdimension kan lägga terrängegenskaper till din bil, öka din sikt över vägen och erbjuder ett mer robust utseende för din Wrangler. Medan du uppgraderar däck, kan du även titta på en ny uppsättning fälgar. Om du är i tung terrängkörning, bör du titta på en uppsättning av Bead-lock fälgar som tillåter dig att köra lågt däcktryck för dragning utan att oroa däcket glider av fälgen.
4

Du bör lägga en lift-kit till din Jeep Wrangler om du ökar storleken på dina däck mer än ett par inches. När shopping för en lift-kit kommer att konfronteras med ett val av lift kit. Kroppen hissen är mer prisvärd och bara lägger höjd till din Jeep genom att placera mellanlägg mellan chassit och karossen badkaret. En suspension lift, medan dyrare, lyfter upp hela bilen och ger bättre hantering och mer fjädringsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120311.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.