Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Jeep Laredo Specifikationer

Att köpa en bil är en stor investering som kräver en hel del forskning för att se till att du köper en bil som passar dina behov . Jeep Grand Cherokee Laredo är en mycket betrodd SUV på marknaden idag som ger en mängd olika funktioner som du kan basera ditt beslut om huruvida eller inte att köpa . Motor & MPG

Jeep Grand Cherokee Laredo levereras som standard med en 3,6 liters V6 Pentastar motor . Motorn har en fem - växlad automatlåda och är i genomsnitt 16 miles per gallon i staden och 23 miles per gallon på motorvägen .
Seating

Jeep Grand Cherokee Laredo levereras med säten trasa hink och rum för upp till fem passagerare . Jeep Laredo har också justerbara nackstöd , kontroller kraftlösningar för framsätespassagerare och säten förare , en driven fyrvägs föraren ländryggen justeringen och framåt fällbara säten som tillåter maximalt lagringsutrymme .
Hjul

Jeep Grand Cherokee Laredo levereras med 17 - tums målade aluminiumfälgar . Däcken är listade som P245/70R17 on /off - road däck och de kommer med en däcktryckskontroll med en varningslampa .
Multimedia

Jeep Grand Cherokee Laredo levereras med Media Center 130 CD/MP3 radio konsolen . Konsolen är utrustad med Sirius Satellite Radio , en ljudutgång ingång för mobila enheter och fäster en sex högtalare stereo .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119246.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.