Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man lägger in en Lexus LX470 Into 4-Wheel Drive

Den LX470 var en lyx sport-utility fordon som säljs av Toyota under Lexus namnskylten. Den LX470, en fyra-hjulsdrivna fordon, har sålts från 1998 och 2007 då den ersattes av Lexus LX570. Du kan använda fyra-wheel-drive-system om du behöver extra dragkraft under vissa körförhållanden. De två fyra-hjulsdrivna lägen är fyra-wheel-drive hög och fyra-wheel-drive låg. Var och en har ett specifikt syfte. Instruktioner
1

Kolla för trafik och föra Lexus LX470 till ett stopp. Ta tag i växelspaksknoppen en flytta ner till "N." Fortsätt att hålla din fot mot bromspedalen för att förhindra att Lexus från att rulla.
2

Inspektera växel panelen växelspaksknopp. Titta till vänster om den för att hitta den fyra-wheel-drive skift handtag.
3

tag i fyra-wheel-drive shift handtaget och flytta upp den i "H" om du vill att använda fyra-wheel-drive högt läge. Det är bäst för liten till måttligt hala ytor, såsom snöblandat regn eller snö.
4

tag i fyra-wheel-drive växelspaksknopp och flytta ner till "L" om du vill använda fyra -wheel-drive låg läge. Detta läge är bäst för off-road körning. När låg du hålla dina motorvarvtal under 3000. Annars kan du skada drivlinan.
5

Ta bort foten från bromsen och vara drivande i fyrhjulsdrift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120355.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.