Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar en nyckel för en 2002 Ford Excursion

Ford Excursion har haft Passiv Anti-Theft (PAT) systemet sedan 2000. Det skyddar bilen på två sätt: en utomstående kan inte använda en tom nyckel för att kopiera din Ford Excursion nyckel, och det finns en enhet i tändningen som inte tillåter en nyckel som ska användas om det inte är programmerad för det fordonet. Programmera din nyckel och återställa dina upplåsningskoder är ett enkelt sätt att skydda din bil. Saker du behöver Sida 2 nycklar (en tom de andra förprogrammerade.)
Visa fler instruktioner Review Program Din nyckel
1

Slå på bilen utan att starta motor med den programmerade knappen. Vänta tills stöld lampan slocknar. Stäng av fordonet.
2

Infoga andra, tom nyckel och slå på bilen utan att starta motorn. Vänta tills stöld ljuset försvinner och stänga av fordonet.
3

Vänta 30 sekunder. Testa din nyprogrammerade nyckel.
Ställa New låskoder
4

Radera den gamla koden genom att ange fabrikskoden. Tryck på "1/2"-knappen på förardörren, tryck sedan på "7/6" och "9/0"-knapparna samtidigt i fem sekunder för att komma in i fabriken koden.
5

Ställ nya koden genom att ange fabriken koden och trycka på "1/2"-knappen inom fem sekunder. Ange ditt personliga femsiffrig kod inom fem sekunder.
6

låsa upp dörrarna med "3/4"-knappen, och inom fem sekunder trycker du på "7/8" och "9/0"-knapparna samtidigt för att låsa alla dörrar och aktivera larmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119203.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.