Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man arbetar med en Jeep Unlimited Soft Top

Jeep Unlimited är fyrdörrars version av Jeep Wrangler terrängfordon. Liksom tvådörrars modell, är Unlimited antingen tillgängliga med en mjuk topp eller en avtagbar hardtop. Arbeta med den mjuka toppen på obegränsad modellen är densamma som att arbeta med det på två-dörrars modellen. Toppen inte helt lossnar. Istället, om veck bakåt, öppna hela takytan. När du är klar kör med taket nere, kan du vända bara en sänkning proceduren att sätta upp tillbaka upp. Instruktioner
1

steg till endera sidan av Jeep. Inspektera det bakre plastfönster. Du ska ta bort dessa för att ta bort den mjuka toppen. Hitta dragkedjan i det främre hörnet av fönstret och packa upp den helt. Dra plasten fönstret bort och ställ den åt sidan. Flytta till andra sidan och upprepa processen för den andra bak-sidan plastfönster.
2

Steg inuti Jeep. Ovanför varje solskydd, ser du en rubrik spärr för suffletten. Fatta varje spärr handtag och dra utåt för att flytta den till "Open"-läge. Addera 3

Flytta till jeep bakre. Öppna swing gate och dra försiktigt uppåt på de bakre kanterna på suffletten till Vik ut dem. Packa bakrutan och flytta fönstret åt sidan. Vik de bakre kanterna av den mjuka toppen uppåt och på den andra delen av suffletten.
4

Öppna spärrarna inifrån headliner, mellan fram-och bakdörr. Det finns en spärr på varje sida.
5

Steg utanför Jeep. Ta tag i framkanten av Jeep s suffletten. Har din assistent stå på andra sidan och ta tag i andra framkanten. Samtidigt drar de främre kanterna på suffletten bakåt för att vika tillbaka.
6

Omvänd stegen för att sätta suffletten i "stängt" läge när du är klar. Var noga med att fullt zip side-bakruta och bakrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120368.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.