Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2010 Mercedes ML350 Specifikationer

Mercedes började produktionen av M-Klass sports utility vehicle 1997. Den 2010 ML350 kom standard med en 268 hästkrafter 3,5-liters V-6 motor, och hade en MSRP av $ 45.700. Bromsförmåga

ML350 innehåller fyra hjul låsningsfria servobromsar med Mercedes Brake Assist-systemet, vilket kan initiera bromsarna på vad fordonet bestämmer att vara en akut situation, baserat på en tendens av drivrutin. Dessutom ingår ett elektroniskt stabilitetsprogram, som registrerar medar och kan tillämpa bromsar automatiskt när den upptäcker en förlust av kontroll. Bromsarna också innehåller automatisk broms torksystem som bromsar regelbundet när vindrutetorkarna är på för att minska vatten på bromsskivorna. Addera Safety

fordonet levereras som standard med front och andra krockkuddar raden side, en rollover-sensor och främre säkerhetsbälten skadereglerare höjd. Två specialiserade system stöd i händelse av en krasch. En Pre-Safe Olycka Förberedelser systemet automatiskt åt säkerhetsbälten, justera positionen av sätena och stäng alla fönster. The Post-Safe Crash Sensor tänds faror och interiör belysning och låser upp dörrarna.
Hjul

19 x 8-tums aluminiumfälgar komma med SBR P255/50R19 all-season däck, samt en full-size reservdelar.
Transmission

2010 ML350 har en sju-växlad automatlåda med överväxel. Addera Bränslesystem

fordonet uppnår en standard bränsleekonomi på 16 miles per gallon (mpg) stad och 21 mpg highway. Motorn rymmer 25,1 liter för en marschfart utbud av 451,8 miles. Själva systemet är en sekventiell multi-port elektronisk bränsleinsprutning systemet.
Förvaring

SUV kan lagra 41 kubikmeter last. Inuti finns det förvaring på golvet och i instrumentbrädan, fyra mugghållare, yttre skenor, last spännband och en låsning handskfacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119384.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.