Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Acura MDX Alternativ

Acura MDX s fordon alternativ är uppdelade i paket. Detta innebär att inget av alternativen finns som fristående funktioner, istället måste man lägga ett paket till MDX och emot att hela gruppen av alternativ. Eftersom MDX redan kommer med standard funktioner såsom läder dubbla främre elmanövrerade stolar, och sidokrockkuddar, de flesta av de extra alternativen är tekniskt eller elektroniskt. Entertainment Package

Acura MDX underhållning paketet ger en bakre underhållningssystem för bilens andra raden headliner. Denna underhållningssystem är för andra raden och tredje raden (om utrustad med den tredje sätesraden) passagerare. Den har en motordriven flip-down-tv-skärm med en DVD-spelare och trådlösa hörlurar. Den underhållning paket tillägger också andra raden uppvärmda säten och ett 115V vägguttag.
Technology Package

MDX teknologi paketet ersätter bilens fabrik radio med ett navigationssystem radio . Detta navigationssystem presenterar röststyrda kontroller, väder och trafik omdirigering, och en back-up kamera för att hjälpa förare att backa ut ur trånga parkeringsplatser. Den har också Bluetooth-ljud, en iPod integration systemet, XM Satellite Radio och en 410-watt, 10 högtalare ljudsystem. Tekniken paketet också tillägger "premium" läderklädsel heter "Milano."
Advanced Package

Acura MDX avancerade paketet innehåller alla funktioner i teknikpaket tillsammans med några extra. Dessa tillägg inkluderar en sport-fjädring och perforerade lädersäten med alternativet för uppvärmning eller kylning. De sidospeglar innehåller en blind-Spot Information System som varnar dig när ett fordon är i din döda vinkel. Den lägger även adaptiv farthållare, 19-tums hjul, och ett avancerat bromssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120005.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.