Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Ford Expedition Styles

The Ford Expedition infördes 1997 för att ersätta den Ford Bronco och ursprungligen var inte den största SUV i Fords lineup. Ford avbrytas produktionen av den Utflykt i 2005, vilket gör Expedition den största SUV i Fords inventarium. Ford flyttade produktionen av Expedition från Wayne, Michigan, till Louisville, Kentucky, under 2009. Den Expedition är tillgänglig i åtta olika stilar för det 2010-modellen året. XLT

Enligt till FordVehicles.com, är den XLT den basen modellen av Expedition och har en start tillverkarens Föreslagna Detaljhandelspriset Pris (MSRP) av 35,585 $. Utrustning höjdpunkter för den XLT är 17-tums aluminiumhjul, AM /FM enda skiva CD/MP3 player och främre låg-rygg säten trasa. I Därutöver, det finns många alternativ tillgängliga, inklusive fyra-wheel drive, power moon tak, bogsering paket och mer. Den XLT drivs av en 5.4L V8-motor kopplad med en sex-hastighet automatisk växellåda.


XLT EL

För människor som önskar att lägga till tredje-raden sittplatser till den XLT, är den XLTEL den perfekta valet. Den XLTEL levereras också standard med en last organisatör, en 3,73 bakaxel och en större, 33,5 gallon bränsletank. För dessa uppgraderingar, är den MSRP $ 39.110.



Eddie Bauer

Ford släppte den Eddie Bauer upplagan, vilket inkorporerar AM /FM premium sound med en sex- disc CD/MP3 player, dual-zoner automatisk temperatur styrning-och läder-klippta säten. Denna utgåva innehåller även en förarens: s minne stol och speglar minne samt justerbara pedaler, budskap center-och reverse-sensing systemet för en MSRP av 41.390 $.


Limited

Equipment höjdpunkter för den Limited är 18-tums kromade aluminiumhjul, trimmas läder säten, dubbla zon automatisk temperaturkontroll, AdvanceTrac Roll Stability Control och SIRIUS Satellite Radio. Den begränsade inkluderar också en bakre vy kamera, universell garage dörröppnare, regn sensing vindrutetorkare, uppvärmda och kylda säten samt en power lift grind, alla för en MSRP av $ 43.160.


Eddie Bauer EL

En annan Eddie Bauer edition, erbjuder den EL samma alternativ som den standard Eddie Bauer yet adderar en 3,73 bakaxel, större bränsletank och 18-tums hjul aluminium för en MSRP av 43,575 $.


King Ranch

Kung Ranch erbjuder perforerat läder värms och kyls säten, keyless inresa knappsats, power rear kvartalet fönstret, mattbelagda mats, bakre visa kamera, uppvärmda sekund-raden säten, uppvärmda makt speglar fällbara och en tung plikt bogsering paket för en MSRP av $ 45.690. för den Begränsade EL


Limited EL

Utrustningens höjdpunkter matcha den Begränsade men även lägga en last organisatör, a 3,73 bakaxel och en större 33,5 gallon bränsletank, för en MSRP av $ 45, 810.


King Ranch EL

Kung Ranch EL är flaggskeppet av den Ford Expedition linjen , som erbjuder keyless inresa, maskinbearbetade aluminiumhjul, perforerade läder säten, dubbla zon automatisk temperatur kontroll, befogenheter faldiga tredje-sätesraden, personlig säkerhet system för främre och bakre barer motviktslucka, reversera sensing systemet, rear view kamera, farthållare, läder-lindade steering wheel, universal garage dörröppnare, power lift gate, dimljus, krom dörrhandtag och mer för en MSRP av $ 48.340.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118911.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.