Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2009 Ford Escape lastkapacitet

En av fördelarna med att köra en stadsjeep är bärförmågan som kommer från en kantighet tillbaka slut och robust suspension. Den 2009 Ford Escape handlas utanför en del av sin storlek för bränsleeffektivitet, men det kommer fortfarande att bära en hel del last. Inuti

tillbaka luckan ger tillgång till 29 kubikfot bakre lastutrymme i 2009 Ford Escape. Du kan mer än fördubblas mängden utrymme genom att fälla ned den andra sätesraden.
Extra Space
p Om du har den valfria takräcke, kan du ladda upp till 100 kg. av last på toppen av detta fordon. Eftersom reservdäck på 2009 Escape är monterad utanför bilen, det finns flera extra lastutrymme under golvet i det bakre lastutrymmet.
Vikt

Vad är viktigare än lastvolym, dock är total fordonsvikt med såväl passagerare som gods. Kontrollera däckens och Säkerhetsöverensstämmelse etiketter Certifiering för själva maximal lastvikt på ditt fordon. Generellt rekommenderar instruktionsboken för 2009 Escape 5000 till £ 7300. totalt, beroende på Escape motorstorlek, transmission och om det är en två-wheel-drive eller fyra-hjulsdrivna fordon. Addera Bogsering

Inom kombinerade viktgränser, vikter släpvagn kan nå £ 1500. med 2,5 liters motor (manuell eller automatisk växellåda, fyra-wheel-drive eller tvåhjulsdrift) eller £ 3500. med 3,0 liters motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120111.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.