Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Den Rollover Säkerhet en CX7

Mazda CX - 7 är en medelstora crossover SUV producerats sedan 2007 och fortfarande i produktion i mars 2011. Den senaste modellen för att få full krocktest är 2010 CX - 7 . Rollover Safety

National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) är den organisation med uppgift att fastställa olika säkerhetsstandarder och testa dem i olika fordon . I sin rollover krocktest betygsatt NHTSA 2010 CX - 7 med fyra stjärnor . Fem stjärnor är högsta betyg , med angivande av fordon med den mest rollover säkerhet . Enligt US Auto Injury Law hemsida , visar en fyrstjärnig rating ett fordon är 10 procent till 20 procent sannolikt att välta i en enda trafikolycka .
Roof Styrka
< p > taket styrka är också en viktig faktor för rollover säkerhet . Om ett fordon har en stark tak , är det mer troligt att skydda dem inne om en rollover faktiskt sker . Tyvärr , varnar The Car Connection fordon - översyn webbplats som 2010 Mazda CX - 7 fick en " marginell " rating för tak styrka , med betyg i ordning från dåligt , marginell , genomsnittliga och bra .
< br > 2011 Modell

exakta NHTSA testdata inte är tillgänglig i mars 2010 , Edmunds konstaterar att 2011 har " skarpare hantering , " som kan hjälpa till att minska risken för en rundslagning . Taket har fortfarande en " marginell " styrka betyg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120413.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.