Hur man tar bort de aktre fjärdedelen paneler på en 1995 Mustang Convertible

Den bakre sittplatser för 1995 Ford Mustang cabriolet har plastpaneler kantar innervägg. Bakom dessa paneler hittar du de bakre högtalarna. Om du vill ta bort de bakre högtalarna eller utföra andra ändringar i Mustang, kan du behöva ta bort de bakre kvartalet paneler. Eftersom de är fästa till den inre väggen av nitar, att avlägsna paneler är okomplicerad. Saker du behöver
Trim panel stick
Visa fler instruktioner
1

Flytta framstolarna hela vägen framåt med kontrollerna Elmanövrerad stol (om sådan finns) eller metall bar under sätena. Gå bakre sittgrupp.
2

Skjut baksätets sittdyna knappen ankare release. Denna knapp är mellan den främre kanten på sittdynan och mattan. Kör fingrarna under framkanten av sitsen att hitta knappen. Det är i mitten av sitsen.
3

tag baksätets sittdyna och dra den uppåt och framåt för att ta bort den från Mustang. Ställ den åt sidan. Nu har du tillgång till antingen bak kvartalet beklädnaden.
4

Sätt kåpa stick i nedre bakkant bakre kvartalet trim panel. Försiktigt bända utåt för att smälla trim panel av. Den är fäst med plast nitar på insidan. Arbeta dig runt hela bakre kvartalet trim panel, försiktigt bända med verktyget
5

. Separera den bakre kvartalet trim panel när det är helt häktas. Upprepa processen för den andra panelen, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140219.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.