Nissan Silvia specifikation

Japanska biltillverkaren Nissan först började producera sin linje av Silvia sportbilar 1964 . Märke såg en mycket lång sikt , med Silvia kupéer och cabrioleter fortfarande tillverkas fram till 2002 . Den sista serien av Silvia var känd som S15 , som presenterade teknik och bekvämlighet uppgraderingar från tidigare serier . Engineering

grundläggande S15 kom utrustad med en vatten - kylning , fyrcylindrig motor med en cylinderdiameter och slaglängd på 86 mm med 86 mm och ett kompressionsförhållande på 10:1 . En fem - växlad manuell växellåda med servostyrning kom standard . Den S15 hade också främre ventilerade skivbromsar , bakbromsarna disk , en strut - typ främre hjulupphängningen och en multipel - bakaxel .
Mätningar

Nissan Silvia uppmätta 175 inches i längd , 65 tum i bredd och 51 inches i höjd . Den hade en hjulbas på 99 inches , en markfrigång på fem inches , och vägde ca 2,646 pounds . Även om det bara hade två dörrar , den S15 kunde sittplats fyra personer bekvämt . Det kom också utrustad med en gastank bränsle kapacitet på 17 liter .
Convenience

Den senaste Nissan Silvias kom med ett antal servicebutiker alternativ standard , inklusive luftkonditionering , fönster makt och lås , och en AM /FM stereo och CD-spelare . Uppgraderingsbara alternativ ingår ett inbyggt navigationssystem , en taklucka , och främre och bakre spoilers .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139115.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.