Bil larm installation i en Dodge Viper

Dodge Viper är en V-10 sportbil som infördes in1992 av Chrysler. Eftersom fordonet är spännande och snabb, är det ett attraktivt mål för bil tjuvar. Installera en bil larm i Dodge Viper kan minska risken för stöld. Billarm installation är en enkel process, men det varierar något med larm varumärke. Konsultera bruksanvisningen för larmet kit för att säkerställa korrekt installation. Saker du behöver
Larmsats
Drill
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Viper och koppla ur kabeln är ansluten till positiva anslutningen på batteriet. Anslut strömkabeln för larm till fristående kabeln. Kör tråden även undersidan av bilen, till förarsätet.
2

Montera styrmodulen under instrumentbrädan, på passagerarsidan. Borra hål, med hjälp av styrmodulen rygg som en mall. Skjut knopparna på styrmodulen i instrumentpanelen. Säkra med skruvar.
3

Montera LED ljus i ett synligt område. Borra två små hål i instrumentpanelen och anslut sirenen i hålen. Anslut lysdioden start inaktivera relä till Viper start inaktivera reläet. Reläet sitter bakom ratten.
4

Installera larm siren i motorrummet, i ett öppet område. Kör trådarna i sirenen till styrenheten. Anslut ledningarna till styrenheten.
5

Installera stötsensor genom att fästa den på vindrutan. Shock sensor installation varierar kraftigt efter märke så kolla instruktionsmanualen.
6

Anslut ledningar av ljuset, siren och chock sensor till styrenheten.
7

Open huven av Dodge Viper och anslut kabeln till den positiva batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140218.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.