Hur Decode Chevelle 1970 VIN Numbers

1970 VIN koden för Chevrolet Chevelle innehåller 13 siffror. Dessa siffror kan ägarna att kontrollera fordonet som VIN-koden är fäst är faktiskt det fordon som de köpt. Dessutom innehåller VIN-kod information som möjliggör avkodning av specifika alternativ för årsmodell, beskärning av församlingen och den faktiska serieproduktion nummer. 1970 VIN plattorna är säkrade med rose-stil nitning vilket är olagligt att reproducera. Denna säkerhetsfunktion hjälper till att säkerställa ägare VIN plattan fäst på fordonet är faktiskt VIN plattan ursprungligen installerade. Instruktioner
1

Kopiera VIN-nummer på ett papper för enkel åtkomst under avkodning. VIN-nummer har 13 siffror innehåller bokstäver och siffror.
2

Separera de 13 siffrorna i VIN-nummer i sex grupper. Den första gruppen innehåller siffran 1. Grupp 2 består av siffror 2 och 3. Den tredje gruppen innehåller siffran 4 och 5, den fjärde gruppen, siffra 6, den femte gruppen, siffra 7. Den sjätte gruppen består av siffror 8 till 13.
3

Bekräfta grupp 1 är listad som nummer 1. Detta representerar Chevrolet uppdelningen av General Motors. Om din VIN-kod namnskylt inte passar här, eller någon annan noterade gruppidentifierare kan VIN koden plattan på ditt fordon inte vara äkta.
4

Decode grupp 2. Grupp 2 betecknar serien och motortyp. Observera att El Camino är inte en separat serieson 1970 fordon men är egentligen en kroppstyp för Chevelle bas och Malibu serien:

31: Nomad \\ 6-cylindrig

32: Nomad \\ 8-cylindriga

33: Chevelle (Standard), El Camino, Greenbrier \\ 6-cylindrig

34: Chevelle (Standard), El Camino, Greenbrier \\ 8-cylindriga

35: Malibu, Concours, El Camino (Custom) \\ 6-cylindrig

36: Malibu, Concours, El Camino (Custom) \\ 8-cylindriga

38: Concours Estate, Monte Carlo \\ 8-cylindriga
5

Decode Grupp 3. Grupp 3 innehåller kroppen stil och modell identifierare. Grupp 3 definierar också de invändiga sittplatser arrangemang för liknande karossutformningar:

36: 4-dörrars, 2-sits Kombi

37: 2-dörrars sport coupe

39 : 4-dörrars sportsedan

46: 4-dörrars, 3-sits Kombi

57: Monte Carlo 2-dörrars sport coupe

67: 2-dörrars cabriolet

69: 4-dörrars sedan

80: 2-dörrars sedan pickup
6

Bekräfta grupp 4 har 0 som enda siffra. Detta representerar årsmodell 1970.
7

Identifiera platsen för montering av din Chevelle genom avkodning grupp 6. Grupp sex är antingen en bokstav eller ett nummer, beroende på den monterade Plats:

R: Arlington, Texas

A: Atlanta, Georgia

B: Baltimore, Maryland

F: Flint, Michigan

K: Kansas City, Missouri

L: Van Nuys, Kalifornien

1: Oshawa, Ontario, Canada

8

Identifiera produktionen serienummer genom att visa grupp 6. Detta sexsiffrigt nummer representerar den sekventiella produktion antalet din Chevelle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139518.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.