Ställa Dash Prylar i en Audi TT

Audi TT är en två-dörrars sportbil. Instrumentpanelen kontrollpanelen innehåller en rad prylar som kan ställas in för olika inställningar av föraren. Dessa funktioner är utformade för att underlätta förarens säkerhet och förarkomfort och bekvämlighet. Alla kontroller kan nås från förarsidan möjligt för dykaren att enkelt använda dem när du kör bilen. Instruktioner
1

Ställ klockan. Dra justeraren knappen på vänster sida av den inbyggda skärmen mot dig. Dra det till den dag och tid visas. Vrid knappen för att ställa in datum och tid.
2

Ställ en hastighet varning på bilen. Tryck på justeringsknappen när du når önskad hastighet på hastighetsmätaren. För att rensa hastighetsvarningen, tryck på knappen i minst en sekund medan fordonet är i rörelse.
3

Ställ stolsvärme för föraren och passageraren. Stolsuppvärmningen rattarna är i fyra-ratten arrangemang i mittkonsolen under luftintagen, med föraren kontrollen är ratten närmast föraren och passageraren en knoppen närmast passageraren .. Tryck på knappen för att slå på värmaren. Vrid ratten för att justera temperaturen.
4

Ställ farthållaren. Under körning tryck på knappen på framsidan av vänstra styrspaken innehåller indikatorerna när du når önskad hastighet. Tryck på knappen i änden av pinnen för att lagra denna hastighet. Tryck på bromspedalen för att stänga av farthållaren, eller skjut den främre knappen till vänster.
5

Ställ frammatningsmetod. Med bromsen, flytta växelspaken till antingen "P" för parken, "R" för bakåt, "D" för kör, eller "S" för sport körning. Tryck på gasreglaget försiktigt flytta bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140220.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.