Techart 997 Turbo specifikation

Techart är en Tyskland-baserade tuning företag som specialiserat sig på att ge Porsches mer hästkrafter och några tweaks exteriör. En mängd olika uppgraderingar finns tillgängliga från Techart inklusive bromsar, hjul, aerodynamiska kroppsdelar och uppgraderingar motor. Den 997 generationen av Porsche 911 är den senaste generationen som ska produceras och med 2010. Den Techart 997 911 Turbo tar högpresterande Porsche turbo till en annan grad genom att ge den fulla Techart behandling av uppgraderingar. Motor och Specifikationer Effekt

Techart motor uppgradera utrustar bilen med en större par turbos som i kombination med Techart ECU uppgradering, genererar en topp hästkrafter på 580 hästkrafter. Drygt 510 foot-pounds av vridmoment är tillgängligt under 5000 rpm. Motorn är kapabel att driva bilen från noll till 60 mph på 3,46 sekunder och en toppfart på 210 mph.
Suspension System och Hjul

Techart 997 911 har en egen coil-over suspension heter VarioPlus. Det ger Electronic Suspension justeringar, t.ex. markfrigången och inställningar spjäll, som alla tillhandahålls av en uppsättning knappar på instrumentpanelen. Resan höjd 911 kan justeras inom ett 25 mm intervall. Dämparen inställningar kan växlas mellan "Normal" och "Sport"-inställningar. Medan Techart producera en linje av hjul för Porsches, kommer Techart utgåvan försedd med ett stycke 20-tums diameter hjul tillverkade av en lätt aluminiumlegering som är 8,5 inches bred i fronten och 12 inches bred i bak.


Exterior Förbättringar

subtil exteriör trim läggs till Techart 911 hjälpen förbättrar luftflödet runt bilen när den färdas i höga hastigheter. Med en ny front splitter, sidokjolar och en bakre vinge, bilen gett 15 procent mer downforce på framsidan och 20 procent mer downforce på baksidan av bilen. Tillsammans har de uppgraderingar bidra till att ge ytterligare stabilitet när den kombineras med bilens fjädring uppgraderingar och viktfördelningen, samt 911 s fabrik all-wheel drive system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139740.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.