2006 Jaguar S-Type 3.0-specifikation

Jaguar bilar är lyxiga sedaner tillverkade mellan 2000 och 2008. De kom ursprungligen med fem-växlad automatisk växellåda, men sex-växlad automatisk växellåda och fem-växlade manuella var addded. Performance Specs

Motorn i 2006 års Jaguar S-Type 3,0 bil är en 2967 cc tre-liters V-6 motor med 89 mm hål, 79,5 mm slaglängd, en 10,5:1 kompressionsförhållande och en dubbla överliggande kamaxlar. Den använder premium blyfri bensin och får 19 mpg i staden och 28 på motorvägen. Det är en multi-point bränsleinsprutning för sin 18,5-liters huvudtanken. Allt detta ger motorn 235 hästkrafter vid 6.800 rpm. Jaguar S-Type kan gå från noll till 60 mph på 5,3 sekunder. Den har en toppfart på 155 km /h, med en sexväxlad automatlåda standard.
Hantering, körning och bromsning specifikation

2006 Jaguar S-Type 3,0 är en lyxig sedan med mjuka kanter. Den har ett låsningsfritt bromssystem, samt en broms-assist-system och kurvtagning bromskontroll. Det finns fyra ventilerade skivbromsar och ett elektroniskt Traction-styrsystem. Det finns också antisladdsystem samt en oberoende triangellänkar fram och bak fjädring, med krängningshämmare och spiralfjädrar.
Standard Interiör och Exteriör Specs

är krom och ljusa trim runt alla dörrar, fönster och stötfångare. De backspeglarna på bilen värms upp så att de inte dimma upp när det är kallt. Det finns dimljus samt komplexa yt halogenstrålkastare glödlampa. Mica färg används och alla fönster är tonade. Det finns en fast defogger på bakrutan. Bilen är ca 16-meter lång och nästan 5 fot bred. Jaguar S-Type 3.0 säten fem och har en option på tyg eller läderklädsel. Det finns en stam, men ägarna har klagat över att det är lite liten, enligt Edmunds.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139114.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.