The Factory alternativ som erbjuds på en 1997 BMW Z3

BMW introducerade Z3 roadster under 1996 års modell. Under 1997 års modell, erbjöd BMW bilen med en kraftigare motor än föregående årsmodell, plus många funktioner både på insidan och utsidan av bilen. Kanske mest tilltalande för vissa förare, erbjuder Z3 open-air kör med suffletten nere. Interiör

Z3 rymmer två passagerare skålade säten, insvept i antingen vinyl eller uppgraderade alternativet av läder. BMW erbjuder möjligheten att uppvärmda säten för kallt väder körning i Z3. Den Z3 levereras med en femväxlad manuell växellåda som standard, med en fyra-växlad automatlåda som tillval. Föraren får greppa en läderklädd växelspaksknopp och ratt. Både förare och passagerare har makten justering. Den Z3 levereras som standard med en AM /FM /kassett ljudsystem eller en CD-spelare samt en valfri färddator.
Body

tvåsitsig Z3 roadster går ner på vägen på 16-tums aluminiumfälgar, eller på valfria 17-tums hjul. Föraren och passageraren behöver inte nå ut ur bilen för att justera sidospeglar, eftersom båda justera via strömbrytarna inne i bilen. De backspeglarna kan utrustas med en valfri uppvärmning funktionen för att smälta bort frost i kallare klimat. Metallic och särskild fabrik färg kommer som alternativ också.
Säkerhet och undvikande av olyckor

En viktig del av Z3: s undvikande av olyckor system består av bromsen systemet, kommer som med kraft ABS-bromsar på alla fyra hjulen. Den Z3 kommer med valfria antispinnsystem, hjälper bilen att behålla kontrollen under kraftig manövrering. Bilen kommer också med dimljus för att hjälpa föraren att se bättre i låg-synlighet scenarier. I den olyckliga händelse av en olycka, kommer Z3 med främre krockkuddar på både förar-och passagerarsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139064.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.